Din varukorg
Stäng Ikon

Fri frakt på beställningar över 500 SEK.

Väska Ikon
Stäng Ikon
SV / EN

Best Sellers

All Products

All Products

THE DREAM MASK

THE DREAM MASK

The Dream Mask är en fuktbomb som verkar över natten. Precis som en god natts sömn gör denna nattmask underverk för trött och torr hud. Kombinationen av CBD, bakuchiol, niacinamid, hyaluronsyra, havtornsextrakt och vitamin E ger nytt liv och full lyster till din hy medan du drömmer dig bort. Storlek: 75 ml.

köp nu
THE GLOW SERUM

THE GLOW SERUM

The Glow Serum är ett olje-baserat serum som ger maxad glow och näring till huden. Den lätta formulan består av noggrant utvalda aktiva + botaniska ingredienser så som CBD, lakrisrotextrakt, bisabolol och bakuchiol. En kombination som stärker huden, eliminerar ojämnheter, främjar kollagenproduktionen och bidrar till långvarig elasticitet. Storlek: 30 ml.

köp nu
THE WOW SERUM

THE WOW SERUM

The Wow Serum är ett lystergivande serum som jämnar ut din hudton, återfuktar på djupet och ger omedelbar glow. Kombinationen av vitamin C, CBD, hyaluronsyra, squalane och ljusreflekterande pigment berikar huden med näring och ger långvarig wow-effekt för alla hudtoner. Storlek: 30 ml.

köp nu
THE CHILL CREAM

THE CHILL CREAM

The Chill Cream är en lättare fuktkräm utformad för att stärka hudbarriären och bidra till återfuktning och näring på djupet. Kombinationen av CBD, niacinamid, bakuchiol, ceramider och rosmarinextrakt lugnar reaktiv hud, jämnar ut hudtonen samt bidrar till bevarad elasticitet och fasthet. Storlek: 50 ml.

köp nu