Fri leverans över 600kr. Testa och älska i 30 dagar, eller få pengarna tillbaka. Fri leverans över 600kr. Testa och älska i 30 dagar, eller få pengarna tillbaka.
Fri leverans över 600kr. Testa och älska i 30 dagar, eller få pengarna tillbaka. Fri leverans över 600kr. Testa och älska i 30 dagar, eller få pengarna tillbaka.
Fri leverans över 600kr. Testa och älska i 30 dagar, eller få pengarna tillbaka. Fri leverans över 600kr. Testa och älska i 30 dagar, eller få pengarna tillbaka.
Fri leverans över 600kr. Testa och älska i 30 dagar, eller få pengarna tillbaka. Fri leverans över 600kr. Testa och älska i 30 dagar, eller få pengarna tillbaka.
Fri leverans över 600kr. Testa och älska i 30 dagar, eller få pengarna tillbaka. Fri leverans över 600kr. Testa och älska i 30 dagar, eller få pengarna tillbaka.

Our community

babba

“Jag är fortfarande helt beroende av The Chill Cream och The Glow Serum, dom är mina forever go-to’s!”

sofia_wood

"Ren och skär kärlek - är fullkomligt besatt av The High Road! På allvar har inget någonsin doftat så lockande. Helt unik men också så självklar."

hanapee

"The Dream Mask är perfekt om man vill vakna upp och känna sig återfuktad, glowig och mmm.. Önskar att ni kunde känna doften av denna! UNDERBAR!"

_fridalund

"Varit besatt i åratal nu. Är man rädd för glow kanske man ska avvakta men älskar man en lystrig och återfuktad hud så."

emilyslotte

"Nu har jag äntligen hittat en bra och fungerande rutin i MANTLE! Era produkter är verkligen prick allt jag använder 👏🏻🍂💭"

glowbynats

"När en produkt gör hela ens dag💛

Värmen som sprider sig längs kroppen när produkten masseras in i huden, citrusdoften, de stora kornen, känner verkligen att jag fått en varm kram när jag kliver ur duschen, redo för en ny vecka."

browfelicia

"Har längtat efter ett sånt här serum från MANTLE! Ett bouncy peptidserum för plumpad, spänstig hud. Bouncet är verkligen real och konsistensen är underbar❣️"

aliciafranzen

“Jag har använt MANTLE i några månader nu och jag älskar hur lugn och balanserad min hy känns med deras produkter💛“

annakvarnstrom

"En fantastiskt underbar fuktmask! Har testat den i en vecka nu och den är helt grym!!"

anotherbeautyjunky

“Med tanke på att jag har fet hy så trodde jag aldrig att jag skulle köpa ett oljeserum - men The Glow Serum kommer aldrig lämna min badrumshylla. Det är för bra. Och det är helt klart acne friendly!"

apolloniasc

"Älskar den här masken! Ger sjukt glow. Den heter väl The Dream Mask av en anledning."

beautynbullshit

"Doftar på min handled en gång i minuten. Tänk er en mystisk kvinna som bara klär sig i siden, ligger utsträckt på en schäslong på sin takterass i Paris och lyssnar på jazz med en spliff och sin älskare."

emiliadeporet

"Min nya besatthet The Eyes Cream!💛 Det är den perfekta produkten för min känsliga hud runt ögonen."

fnordstrom

"Body Gua Sha är ett massageverktyg för hela kroppen som används för att lindra spänningar, öka blodcirkulationen och stimulera lymfsystemet. Den kommer att få din hud att kännas spänstig och smidig.🖤"

fnordstrom

"Jag älskar The After Glow då den verkligen ger ett lyster samt återfuktar huden UTAN bli för kladdig, denna följer med mig överallt nu i sommar😍"

for.my.love.of.beauty

"MANTLE har överträffat sig själva med The Rich Cream! Den sjunker in och huden känns återfuktad och perfekt peppad för mitt smink."

glowbyelin

“Sen jag började använda The Dream Mask så har min rosacea inte blossat upp en enda gång! The Glow Serum hjälper verkligen till att lugna ner den röda och reaktiva huden jag har på mina kinder.”

hairtalkbyemelie

"Den här gua sha'n för kroppen är så sjukt skön! Smörjde in SPF och sen masserade jag med denna för att kicka igång blodcirkulationen och dränera ut vätska. 💦"

hannastefansson

“Jag är kär i@hellomantle💙Både jag och min pojkvän använder produkterna dagligen och är besatta. Vi älskar The Glow Serum och The Must Mist. Och att MANTLE har kvinnliga grundare!!"

hudvardsfreak

"Min favorit från pussykollektionen! Är otroligt dryg och krämig. Upplever att den är fetare än andra produkter på marknaden."

hudvardstankar

"Wow wow wow! Är så imponerad, måste vara den bästa kroppspeelingen jag testat! Man blir OTROLIGT len. Ger mega spa-känsla med den värmande effekten och doftar ljuvligt."

hyld

“Är KÄR i The Dream Mask! Den sitter på plats under hela natten och när jag vaknar känns huden så jämn och återfuktad. Älskar lättanvända produkter som levererar såna här resultat💫"

iamnkirote

"MANTLE har skapat magi med min hud och den är numera så återfuktad och glowig! Använder The Wow Serum och älskar det."

jennybeautyfreak

“Det här är den absolut bästa ögonkrämen jag någonsin testat! Återfuktar, mjukgör och irriterar inte mina känsliga ögon. Villa aldrig att den ska ta slut!"

jessicahedman

"Äntligen har The Wow Serum släppts och jag älskar det redan! Jag är känslig mot C-vitamin i hudvård men denna funkar bra på mig vilket gör mig så glad🤍"

kajsaarvidsson

"The Dream Mask och The Calm Balm är superhjältarna på min badrumshylla! När min hud behöver extra kärlek ser dessa till att huden håller sig djupt återfuktad och balanserad."

kensofie

“Jag ser verkligen en stor skillnad på min hy sedan jag började använda MANTLE! Jag har ett helt nytt glow och de röda prickarna som har stört mig på så mycket kan man knappt se längre!!”

krickelin

"Är orimligt besatt av MANTLE och The Glow Serum."

magdali.beauty

"Älskade MANTLE skapar magi och kombinationen The Rich Cream med The Glow Serum ger så fina resultat!💛✨"

magnusdottern

"När det enda man behöver för att känna sig 💫 är concealer - då tackar man MANTLE för att de gör så genialiska produkter!"

nicolefalciani

“Jag kan på riktigt inte förstå hur bra detta serum är!!! Det ger mig ett otroligt glow och det här är min andra flaska på två månader. SÅ mycket älskar jag det.”

notyourcreme

"Calm Balm har en otrolig konsistens och doft. Mina läppar är 👶-lena!"

sabineonarhaddad

"Jag beroende av Glow Serum. Den är så sjukt fin att ha under sminket, fukten och lystern är på en annan nivå!"

sanavitanova

”MANTLE har på riktigt förändrat mitt liv. Min akne och inflammerade hud har helt läkt. Produkterna har gett mig mitt självförtroende tillbaka och jag behöver inte ens ha smink längre. På riktigt det bästa märket jag vet.”

spindelsven

"Hejdå fnasiga läppar och nagelband!"

tuvaalicia

“Inga andra hudvårdsprodukter lugnar och återfuktar min hy som MANTLE gör. Dom har till och med hjälpt mot min rosacea. Favoriten är helt klart The Glow Serum som ger glow, återfuktar och lugnar."

ulledj

"The Calm Balm finns alltid med i min väska, oavsett var jag befinner mig."

vanessaanela

"Jag har använt @hellomantle i några månader och jag är besatt. The Glow Serum är min absolut bästa produkt!"

victoriaquitzau

“Det här var kärlek vid första ögonkastet. Har testat dessa underbara produkter ett tag nu och dom håller redan på att bli mina favoriter. Jag är så glad över det naturliga innehållet och doften!!"

_jeanettemadsen_

“Jag är på riktigt beroende av The Glow Serum och The Dream Mask. Älskar attt produkterna är veganska, går att använda som gravid och är gjorda på naturens egna guld - CBD!"